Хасково

Смениха отнесена при катастрофа спирка, залагат пари в бюджета и за другите

Нова автобусна спирка беше монтирана днес на булевард „България“ зад ПГМЕТ „Сойчо и Кица Марчеви“ в Хасково на мястото на отнесената при катастрофа през лятото.

Haskovo.info припомня, че старата спирка беше съборена от кола на 15 август, когато кола се качи на тротоара и освен съоръжението помете бариера и пътни знаци и се удари в стълб. При катастрофата нямаше пострадали.

Спирка

От общината коментираха пред Haskovo.info, че старата спирка е била амортизирана и отчислена. Тя е струвала символични пари и затова не е заведен иск срещу виновния шофьор. Новата спирка струва малко под 5 000 лв. с ДДС.

Предстои да бъде ремонтирана и спирка на булевард „Освобождение“. В новия бюджет ще бъдат заложени средства за подмяната на по-голямата част от автобусните спирки в Хасково, съобщиха за Haskovo.info от Община Хасково.

Кола помете автобусна спирка и бариера в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Доволен Клиент
Доволен Клиент
15.12.2021 16:37 16:37

Отново, браво на Техникс!

Шишо Бакшишо
Шишо Бакшишо
16.12.2021 8:27 8:27

Спирката да не би да е подарък от Техникс , че да има тяхната реклама от двете страни. Ако са я дарили на общината може- но като гледам май струва 5000лв.

Анонимен
Анонимен
16.12.2021 9:13 9:13

Какъв иск бе „Калинки “ от общината. Шофьорът има гражданска отговорност и трябваше да искате обезщетение от застрахователя.

Back to top button