Регион

Двама пострадаха след челен удар на пътя Хасково – Кърджали

Двама души са пострадали при челен удар на пътя Хасково – Кърджали тази сутрин. Инцидентът е станал около 8 часа на прав участък малко след село Конуш. Сблъскали са се микробус Пежо и лека кола Киа.

По първоначална информация лекият автомобил се движи към Хасково и навлиза в другото платно, където се удря челно в микробуса.

При удара шофьорът на леката кола е с фрактури, а другият има вътрешни травми, съобщиха за Haskovo.info от Пътна полиция. Водачът на лекия автомобил е изваден с помощта на пристигналите пожарникари. Тестът с дрегер и на двамата шофьори не е отчел алкохол.

Движението по главния път е затруднено и се извършва само в едното платно.

КатастрофаОбщо 5 бързи производства срещу водачи, употребили алкохол са образувани през почивните дни в Хасковска област.

В малките часове в събота в Свиленград са спрени 36-годишен с 2,15 промила и 38-годишна с 1,47 промила. В Димитровград 33-годишен е дал проба от 2,07 промила алкохол. Той е успял и да катастрофира като е ударил паркиран автомобил.

В неделя сутринта в Хасково е задържан 39-годишен с 2,06 промила алкохол, а в Свиленград – 25-годишен с 1,5 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button