Любопитно

Николай Манолов и Азра- на финала на турския Денсинг старс

 Николай и Азра

Николай и Азра

Треньорът на хасковския клуб по спортни танци „Гранд“ Николай Манолов и бившата Мис Свят Азра Акън излизат на финала на турския „Денсинг старс“ на 13-ти февруари.

Те ще се конкурират за първото място с още две двойки. „Все още не е ясно как ще протече финалът, но идеята на продуцентите е да е много грандиозен„, каза пред Haskovo.info Николай Манолов. В 12-те състезателни седмици досега Николай и Азра имат 10 първи места.

„По съдийски оценки винаги досега сме били отличници, два пъти бяхме втори според зрителския вот„, разказа още танцьорът от Хасково. На последото състезание са представили два танца по музика от 90-те години, като и при двата имат по 38 точки от възможни 40.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
04.02.2011 20:30 20:30

az sledya sistizaniyeto ot samoto na4alo i sa srahotni samoto juri mnogo haresvat nikolay ….i estestveno se gordeya s tova….

Туси
Туси
07.02.2011 10:05 10:05

Много харесвам танците на Николай и Павлина и се радвам на постиженията им на турска сцена. Но не мога да разбера на коя телевизия мога да гледам това предаване. Ако някой знае моля нека да пише, ще му бъда благодарна.

Tanq
Tanq
07.02.2011 10:54 10:54

Po turskata televizia SHOW TV vsqka nedelq ot 8.00 4asa!

Back to top button