Регион

16 300 птици изгоряха при пожар в Долно Черковище

Пожар, архив16 300 птици и 500 кв.м. сграда са изгорели в хасковското село Долно Черковище. Инцидентът е станал около 15:00 часа вчера. Причината за лумването на огъня е  неправилно боравене с отоплителна печка на твърдо гориво, съобщават от Областната дирекция на МВР.

При друг пожар изгоря „Нисан Примера“ на пътя Симеоновград – Стара Загора. Късо съединение е подпалило колата снощи около 23:30 часа. Возилото е с варненска регистрация, уточняват от пожарната.

През изминалото денонощие огнеборците са гасили още един автомобил – „Мерцедес 300 Д“. Тази нощ около 01:15 часа на ул. „Юрий Венелин“ колата се запалила. Унищожен е част от двигателя, арматурно табло и лява предна гума.

Огнеборците са гасили още 5 пожара без материални загуби в сухи треви в Димитровград, Свиленград, Симеоновград и Любимец.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
думбаз
думбаз
12.02.2011 18:19 18:19

Бре, вий от ‘инфото“ друга снимка освен тая нямате ли?Ако не дай боже изгори нещо друго пак ли нея ще дюздисате ,а?

Back to top button