Хасково

Задържаха чужденец за стрелбата в Хасково, разследват поръчково убийство

Има задържан за стрелбата от вчера сутринта в Хасково, при която беше прострелян 33-годишният Тургай Сали, който по-късно почина в болница в Пловдив.

По неофициална информация арестуваният е мексиканец с испански паспорт, който се е приготвял да напусне страната. Разследва се поръчково убийство на хасковлията.

Според БНТ заподозреният за убийството е влязъл в България през граничен пункт със Северна Македония. При ареста в хотелската му стая са открити дрехите и маската, с които е бил в момента на убийството. Придвижвал се е с автомобил, взет под наем.

Предполагаемите поръчители са част от организирана престъпна група, осъдена в чужбина за трафик и разпространение на наркотици и в момента членовете й излежават присъдите си в затвора. Задържаният е бил част от осъдената престъпна група, наскоро освободен от затвора и се предполага, че по поръчка на групата е дошъл да убие ММА боеца. Жертвата е бил свидетел по делото, по което са осъдени.

Haskovo.info припомня, че миналата нощ мъжът беше прострелян пред жилището си в Хасково. Той беше откаран в болница в Пловдив, където е починал. Занимавал се е с продажбата на хранителни добавки и е тренирал ММА.

Заради стрелбата вчера изходите на Хасково бяха завардени от полиция и се проверяваха автомобили и пътници в тях.

Полиция заварди изходите на Хасково след стрелба по бизнесмен

Почина простреляният хасковлия, все още няма задържан за стрелбата

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Hah
Hah
14.02.2022 14:00 14:00

По дело в гърция за поръчково убийство …

Back to top button