Хасково

Над 4 300 фирми вече декларираха изплатените доходи в НАП – Хасково

Над 4 300 фирми и самоосигуряващи се лица от Хасковска област вече подадоха в НАП справките за изплатените доходи през 2021 година. Крайният срок за това е 28 февруари.

Заради допуснати неточности, близо 10% са изпратили повторно справките в рамките на определения за това 7-дневен срок. Работодателите имат възможност до 28 февруари да проверят, коригират и подадат справките си отново без да им бъдат наложени санкции.

След обработване на данните за изплатени доходи, декларирани от предприятията и самоосигуряващите се лица, ще бъдат заредени предварително попълнените данъчни декларации на физически лица. Те ще са достъпни в Портала за електронни услуги на НАП с персонален идентификационен код (ПИК) или с електронен подпис (КЕП). Това ще се случи през месец март и ще улесни допълнително потребителите в подаването на годишни данъчни декларации за доходи, получени през миналата година.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button