Регион

Трима от Галаксико на кастинг в Италия

Тихомир МитевТрима изявени танцьори от димитровградската балетна школа „Галаксико“ ще участват в кастинга за тазгодишното издание на „Италия търси талант“, хореографът им Тихомир Митев.

Ивета Бинева, Виктория Кьосева и Ивайло Янев ще заминат за Апенините в началото на март. В популярна римска киностудия те ще се впуснат в предварителния подбор на кандидатите, желаещи да премерят сили и възможности в надпреварата.

Лично продуцентът на италианското шоу Стефано Пода е отправил покана към тримата изявени димитровградчани. Те ще са и единствените българи, които имат шанса да участват в предстоящата зад граница надпревара. Все още неуреден обаче оставал въпроса с отсъствието на талантите от училище, ако журито прецени те да мерят сили с останалите кандидат-таланти за слава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
22.02.2011 16:45 16:45

Пропускат училище, за да правят шпагати в Италия 😀

Back to top button