Хасково

Община Хасково ремонтира училища, детски градини, читалища и кметства със 728 000 лв.

Обществена поръчка за ремонт на общински сгради по четири обособени позиции обявиха от община Хасково.

Става въпрос за 18 сгради. Прогнозната стойност на поръчката е 728 871 лв. без ДДС. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 31 март.

Предвиждат се ремонти на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в Хасково, покрива на новата част на ОУ „Христо Ботев“ в село Долно Големанци, открити тераси на южната и източната фасада на втория етаж на ДГ №3 „Зорница“ – сграда „Незабравка“ и градината на улица „Св. Св. Кирил и Методий“, Спортното училище „Стефан Караджа“.

Ще се ремонтират още покрива на ОУ „Христо Смирненски“ в Хасково, сградата на кметството в село Клокотница, покрива на котелното помещение към ЦПЛР – Обединени ученически общежития, козирка на НЧ „Кадрие Лятифова – 2000“ в Хасково, покрива на ниската част на кметството в село Книжовник, кметството в село Орлово, покрива на НЧ „Пробуда“ в квартал „Болярово“, сградата на ДГ №1 „Ян Бибиян“ на улица „Македония“ №32, камбанарията до монумента „Св. Богородица“.

Предвиден е ремонт и на таван на фоайе пред зала на ТСК „Тангра“, кметството в село Николово, читалището в село Гарваново, както и покрива над баскетболната зала в спортна зала „Дружба“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гражданин
Гражданин
10.03.2022 9:20 9:20

18 ДГ защо пак я няма в списъка?

Спортист
Спортист
10.03.2022 13:25 13:25

Ами да попитам този покрив на зала Дружба колко пъти ще го правят. Само да крадат пари знаят.

Back to top button