Денят в снимки

Снимка на деня: Опашки за олио

Хасковлии извиха огромна опашка пред Кауфланд още в 7 часа, сигнализираха читатели на Haskovo.info. Днес в хипермаркета е обявена промоция на олио за 2.99 лв. с ограничение до 12 бутилки на клиент. Само минути след отварянето на магазина наличните количества са били изчерпани. Хората коментираха, че те са били твърде малки.

15 коментара

  1. Всички които са на опашката си мислят че са спестили някой лев а изгубиха ценно време в който можеха да вадят повече при от спестените 10 15 лв даже някои не можаха да си купят сигурно

  2. Организирайки те се и протестирайте срещу спекулативни цени Къде е Корнелия Нинова.Хора събудете се!Къде е КТ Подкрепа?

  3. Да не го пиете това олио? С 10на бутилки се кара цяла година, ще спестят 10лв тцттьтьттц

  4. СПРЕТЕ ГАВРАТА СЪС СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД , СМЕШНИЦИ ! ИЗМИСЛЕНИ МИНИСТРИ И ПРОСТИ ГЛУПАЦИ ! НЕ СЕ УСЕЩАТЕ НА КЪДЕ ВЪРВИТЕ ! СПРЕТЕ БЕЗУМИЕТО !

  5. Къде са нашите управници които сме ги избрали да контролират цените на ОЛИОТО Корнелия Нинова да запретне ръкави и да наказва тези които увеличават цените на ОЛИОТО да бъдат санкционирани.До като не им бръкнеш в джоба те няма да се спрат ще вдигат цените.

  6. Пълна простотия. Историята с тоалетната хартия от преди две години се повтаря. Тия хора изобщо не се замислят, че утре няма да има олио за нуждаещите се заради тяхната алчност. Всеки е свикнал да мисли само за себе си, да се спасява поединично и затова ще продължават да ни управляват и използват както си искат.

  7. Утре същите хора ще са пред другите вериги ако намалят олиото или нещо друго
    Гледат само промоциите и чакат по опашки а не мислят по какъв начин да изкарат повече финанси за да не са зависими от глупавите манипулирани промоции

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button