Любопитно

Директори от Одрин аплодираха авангардно ученическо ревю

Турските представители бяха впечатлени от хасковските ученичкиДиректори на училища от Одрин, депутатката Фани Христова и началникът на Регионалния инспекторат по образованието Иван Панайотов бяха гости на традиционното ревю на хасковската Професионална гимназия по лека промишленост по случай 1 март.

Първото за годината модно дефиле в училището се проведе под надслов „Мартенска магия“. Дрехите от едноименната колекция са измислени, скицирани и ушити от самите ученици в учебните работилници на гимназията. Модните тоалети бяха представени по оригинален начин от чаровниците от училищния клуб за манекени „Аглая“, които първоначално излязоха облечени в грамадни пощенски пликове с написани на тях послания за пролетта. След това хартията бе скъсана, а отдолу се появиха тоалетите.

Представена бе и изложба от рисунки, скици и изделия от текстил, някои от които ще бъдат претворени в нова колекция за следващото ревю на гимназията през май. С част от изработените от тях скици, дрехи и аксесоари възпитаниците на училището са участвали в конкурса на просветното министерство „Море и мода“.

Накрая децата закичиха с направените от тях мартеници гостите на тържеството и своята директорка Росица Иванова.

 Първо пликове с послания  а след това тоалети
 Манекенките на ПГЛП  Гостите получиха мартеници

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mel
mel
28.02.2011 17:52 17:52

syper beshe nai dobrite

Back to top button