Регион

Сигнал за мръсотия и боклуци на Капитан Андреево

За мръсотия и много боклуци покрай пътя преди ГКПП „Капитан Андреево“ сигнализираха читатели на Haskovo.info, които изпратиха снимки.

Хората казват, че шофьорите на товарните автомобили основно изхвърлят отпадъците и са отговорни за безобразното състояние на пункта. Има и съборен стълб от осветлението. В сигнала се казва, че институциите не полагат достатъчно грижи за чистотата на пътя.

Боклуци

От Областно пътно управление коментираха пред Haskovo.info, че мястото се чисти периодично, като е имало забавяне заради последните снегове. Сега се очаква ново почистване там и на други места по републиканската пътна мрежа. На границата обаче бързо се натрупват много отпадъци заради изключително интензивния трафик.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Васко
Васко
16.03.2022 12:43 12:43

Опашките от камиони са в началототна седмицата. Та,в сряда може да се чисти. Въпросът е, защо с нашите пари да чистим безобразието на шофьорите!!!

Back to top button