Хасково

Заразените намаляват в Хасковско, 17 ученици и учител са под карантина

4 нови случая на коронавирус са регистрирани през последното денонощие в Хасковска област, съобщават от областния оперативен щаб.

Заразените са от общините Свиленград, Харманли и Хасково. Сред тях е учeник от ПГТ „Александър Паскалев“ в Хасково, където под карантина са 17 ученици от 10 А клас. Положително е и дете от ДЦПДУТС в Хасково, като под карантина са дете, учител и двама помощник-възпитатели.

76 пациенти с COVID-19 се лекуват в болница. Вчера в региона няма поставени ваксини.

26 863 са потвърдените случаи на инфекцията в Хасковска област от началото на пандемията, като 1 489 са починали.

472 са новозаразените в страната при направени 4 717 теста. 10 са починали, а оздравелите са 448. 2 201 са настанени в болница, като 255 са в интензивни отделения. Поставени са 293 дози ваксина.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЛОРД
ЛОРД
22.03.2022 22:44 22:44

БРАВО , АРТИСТИТЕ СА СУПЕР ! ОЩЕ ЛИ СЕ ВПРЯГАТЕ НА ЛЪЖИТЕ НА СЗО , ? ВНИМАТЕЛНО ХЪРА , БЪДЕТЕ БДИТЕЛНИ И СЕ СЪМНЯВАЙТЕ ВЪВ ВСИЧКО ! НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ ДА ВИ ЛЪЖАТ И МАНИПУЛИРАТ НАЙ – ДОЛНО !

Back to top button