Любопитно

И областната администрация се включва в „Часът на Земята“

Областна администрация – Хасково се включва в глобалната кампания „Часът на Земята“, която ще се проведе на 26 март, съобщават от институцията.

В събота от 20:30 часа до 21:30 часа ще се изгаси осветлението на сградата. Така ще се присъедини към граждани и институции по целия свят, които ще загасят лампите в своите домове, на обществени сгради и пространства. Haskovo.info припомня, че от Община Хасково вече обявиха, че в събота вечерта ще изгасят за час осветлението на монумента „Св. Богородица“ и камбанарията.

Тази година мотото на кампанията е „Часът на Земята 2022: Общ дом. Общо бъдеще“. Множество правителствени и неправителствени организации, включително WWF, призовават единодушно за по-решителни действия, за да може до 2030 г. да се обърне процесът на унищожаване на природата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button