Хасково

Камерите на КАТ заснеха 1 761 с превишена скорост в Хасковско

1 761 автомобила с превишена скорост са заснети през изминалата седмица в Хасковска област, съобщават от полицията.

Haskovo.info припомня, че от 21 до 27 март се проведе акция „Скорост“. Всички камери на КАТ бяха по пътищата на региона, като на 24 март беше извършен денонощен контрол. Триногите и мобилните камери в полицейските автомобили бяха разположени в 8 точки на контрол.

Целта на операцията е да се обърне внимание на водачите, че скоростта е една от основните причини за тежки катастрофи, допълват от полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
УЖАС
УЖАС
30.03.2022 10:36 10:36

1 761 опасни МПС-та , които не са спрени за проверка . 1 761 убиеца на пътя – снимани. ДОКОГА. Спрете ги ,за да им напишете фиш, акт или каквото трябва , но само със снимки няма да стане.

Аз
Аз
30.03.2022 12:08 12:08

Крият се по храстите като мишоци, а в града се кара като на рали! Дълбоко се съмнявам дали акцията е за безопасност, или за пълнене на хазната! Бул. В.Левси се е превърнал в скоростна отсечка! На 5те най-натоварени булеварда трябва да има стационарни камери, които да респектират самонадеяните и назобани шофьори.

Back to top button