Регион

20-годишен шофьор с опасност за живота, забил се в автобус

КАТ20-годишен неправоспособен шофьор от свиленградското село Генералово е с опасност за живота след катастрофа, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково. Инцидентът е станал тази сутрин около 3:00 часа в село Капитан Андреево.

Пострадалият е шофирал Опел Вектра с несъобразена скорост, изгубил е контрол над управлението на возилото и се е забил в движещия се пред него автобус „Неоплан“.

От удара 20-годишният мъж е с черепно-мозъчна травма. С фрактура на таза е возещия се в колата 23-годишен младеж от село Капитан Андреево.

При друг инцидент, станал снощи около 21:30 часа в хасковското село Динево, е пострадал 52-годишен шофьор, който е с опасност за живота. Поради движение с несъобразена скорост и 1,51 промила алкохол в кръвта мъжът не е успял да овладее Фиат-а си и се забил в паркиран на пътя Форд. Пияният шофьор е с кръвоизливи в мозъка и по тялото, допълват от Областната дирекция на МВР – Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Войнов
Войнов
09.03.2011 15:35 15:35

Пиян е бил водача на Форда, който е ударил Фиата. Водача на Фиата в този момент се е канел да паркира в гаража си. В болницата е водача на Фиата, той не е употре*ил алкохол.

Анонимен
Анонимен
09.03.2011 18:02 18:02

Kak moje da pishete gluposti bez da si proverite informaciyata???Eto tova ni e jurnalistikata za sajalenie.pone se pointeresuvaite sled kato predpolagam ste procheli predhodniyat komentar…1.51 promila ima vodacha na Forda i toi se e zabil v spreliyat da parkira pred domat si vodach ma Fiata.a za tova che e v bolnica vodaca e vyarno no slava bogu nyama opasnost za jivota kakto ste go napisali ,no ima dosta bolki ot natartvaniyata i prorezni rani po liceto…

Анонимен
Анонимен
09.03.2011 18:26 18:26

Информацията е от бюлетина на полицията – http://rdvr.haskovo.net/Buletin/showday.asp

Back to top button