Хасково

Пловдивчанин примамвал хасковски момичета чрез интернет

Непълнолетни момичета от Хасково и Пловдив са били тормозени онлайн от 46-годишен пловдивчанин, съобщават от ГДБОП и отдел „Киберпрестъпност“ на МВР.

Установено е, че мъжът изнудвал и принуждавал непълнолетни момичета да изпълняват извратените му сексуални желания, се казва с съобщението. Изяснено е, че той набелязвал жертвите си в социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм като към всяка подхождал персонално в зависимост от емоционалното й състояние и възрастта.

Целта била да бъде контролирано поведението на децата в онлайн среда. За задоволяване на сексуалните си желания впоследствие мъжът прехвърлял комуникацията си с тях в Скайп.

От адреса на мъжа са иззети веществени доказателства, съдържащи данни за над 20 момичета на възраст от 6 до 14 години. Установено е още, че за до осуети физическо проследяване, той се прикривал зад фалшиви самоличности в мрежата и е използвал маршрутизиращи системи, уточняват от ГДБОП.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button