Регион

Дядо Николай положи първия камък на параклиса „Свети дух“

Мястото, където ще бъде изграден параклисътПловдивският митрополит Николай положи първия камък в основите на бъдещия параклис „Свети дух“, който ще бъде изграден в едноименната местност край Минерални бани.

Владиката освети основите на храма в присъствието на почти всички хасковски свещеници и лично положи плочата с надпис „Свети дух, 2011“.

Параклисът ще бъде изграден със средства, дарени от местния бизнесмен Тодор Бояджиев. На церемонията днес присъстваха депутатът Иво Димов, председателят на Хасковската търговскопромишлена палата Янчо Янев, кметът на Минерални бани Орхан Шабан и главният изпълнителен директор на „Неохим“ Димитър Димитров.

Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хасковлия
хасковлия
13.03.2011 10:45 10:45

Еий в днешно време поп да си…возят те на Ауди А8 и личен шофъор.Автопарка на църквата е добре поддържан за разлика от църквите

БОРМАН
БОРМАН
13.03.2011 16:07 16:07

НЕ Е ТАКА,АУДИТО Е ПОДАРЪК ОТ ДПС,ЗАЩОТО НИКИТО ЗАБРАНИ НА ОТЕЦ САРЪЕВ ОТ КЪРДЖАЛИ ДА СЕ КАНДИДАТИРА,КАТО НЕЗАВИСИМ КАНДИДАТ-КМЕТ ОБЕДИНИТЕЛ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ В КЪРДЖАЛИ.
ЗА МРЪСОТИЯТА НИКИТО ПОЛУЧИ АУДИ,А ОТ ТЕЛЕВИЗИЯ СКАТ ЛИЧНО ВАЛЕНТИН КАСАБОВ ГО НАХЛУЗИ СЪС ФЕС НА ПРОДАЖНАТА МУ ГЛАВА.
ЖАЛКО,ЧЕ ТАКЪВ НЕВЕРНИК И МИЗЕРНИК КЕПЕЗИ ТАЯ ДУХОВНА ДЛЪЖНОСТ И ПОСЕЩАВА СВЕТИ МЕСТА ЗА ДА ГИ МЪРСИ С ДЯВОЛСКОТО СИ ПРИСЪСТВИЕ

Back to top button