Хасково

Отново събират капачки с благотворителна кауза в Хасково

Кампанията „Капачки за бъдеще“ ще се проведе на 16 април от 10 до 14 часа пред сцената на площад „Свобода“ в Хасково, съобщават организаторите.

Всеки може да дари събраните от него капачки и кенчета. Събраните PVC капачки ще бъдат натоварени и извозени от доброволци към пункта за рециклиране. Сумата от рециклираните капачки ще отиде за закупуване специализирани линейки оборудвани с жизнено важна медицинска апаратура, която ще се дари на болници, неонатологични отделения в малки общини. Транспортната линейка ще разполага и с антивибрационна рампа за максимален комфорт при трансфера.

За пореден път Хасково ще е главен събирателен пункт в региона. Хиляди тонове капачки бяха събрани от предходните кампании. Дарителите са от Хасково, Харманли, Димитровград, Хасковски Минерални Бани, Момчилград, Ямбол, Севлиево, Сливен, Симеоновград, Кърджали, Русе, Джебел.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button