Любопитно

11 медала за „Галаксико“ на международен фестивал в Пловдив

Димитровградският общински център за танцово изкуство „Галаксико“ с ръководител Тихомир Митев представи част от новия си репертоар на 10-ия Международен танцов фестивал „Пловдив Древен и Вечен“, който се проведе през уикенда в пловдивската зала „Колодрума“.

15 галактически танцьори очароваха жури и публика с изпълненията си в стиловете: Класически балет, Танци на народите, Джаз танци, Акроденс, Лирикъл, Опън в категориите за мини, деца и юноши в сола, дуети/триа, малки групи. „Галаксико“ спечели 7 първи места, 1 второ, 3 трети, 3 четвърти, 1 пето, похвалиха се от балета.

Балет

Това беше първото състезание за годината на димитровградските танцьори. Предстоят им още няколко изяви през следващите седмици – в Димитровград на 27 април, в Перник на 1 май и в Хасково на 6 – 8 май.

Балет

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button