Регион

Трима откраднаха кола, паркирана пред полицията и я продадоха

Трима свиленградчани са задържани за кражба на автомобил, съобщават от областната дирекция на МВР – Хасково.

На 23 април 51-годишен мъж от село Нареченски бани е сигнализирал, че му е откраднат паркирания пред ГПУ – Ново село лек автомобил Пежо. По-късно полицаите са арестували извършителите – двама на по 31 г. и 25-годишен. Те признали, че продали колата в Гълъбово, като се представили за нейни собственици.

Ден по-рано са задържани други двама крадци. 17-годишен от свиленградското село Мустрак задигнал от двора на свой съселянин 500 кг. метални изделия, докато собственикът не бил в дома си. След сигнал полицаите са намерили желязото в пункт за изкупуване на черни и цветни метали в Свиленград и са задържали младежа.

В харманлийската полиция е бил доведен мъж на 27 г. от града, който проникнал в жилище на улица „Овчарска“ през незатворен прозорец. Той отмъкнал златни накити, които по-късно върнал.

На 24 април в хасковската полиция е бил 28-годишен, който откраднал мобилен телефон от свой съгражданин. Телефонът е бил оставен във велосипед, паркиран от собственика си пред игрална зала.

315 ментета са открити в Димитровград при проверка на лек автомобил на 23-годишен от Омуртаг. 33-годишен от Кърджали пък е задържан в района на хасковската автогара със спринцовка хероин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button