Любопитно

Първи „Поетически двубой“ се проведе в Хасково

За пръв път в Хасково снощи се проведе „Поетически двубой“ в рамките на „Южна пролет“.

Ценителите на словото имаха възможност да наблюдават истински двубой в театъра между поетите Иван Христов – лауреат през 2002 година и Иван С. Вълев. Автор и водещ на събитието е Петър Чухов, съобщават от общината.

В творческата вечер участваха и музикантите от школа „Манол Иванов“ към ОНЧ „Заря – 1858“ Атина Нико – пиано, Джон Ха Парк – цигулка, Никола Кръстев – китара, Мартин Иванов – китара, Николай Златков – акордеон.

Поезия

Днес програмата на „Южна пролет“ продължава в 11 часа в ДКТ „Иван Димов“. „Как се лекува лъвски страх“ ще разкажат актьорите Силвия Предова и Янко Митев. В 14 часа е Литературната занаятчийница на тема „Жанрова трансформация“ в залата на Младежкия център.

Церемонията по връчване на наградите „Южна пролет“ ще започне в 18 часа в голямата зала на ДКТ „Иван Димов“ със специалното участие на Михаела Маринова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button