Любопитно

Узунджовски ученици с награда от национален конкурс

Благовеста Борисова, ученичка в ОУ „Любен Каравелов“ в Узунджово е отличена в конкурса на 23-ия Национален ученически празник „За хляба наш…“ в Благоевград.

В категория „Приложно изкуство“ тя получава наградата на Югозападния университет „Неофит Рилски“. Журито е класирало и приложната творба на Мелек Ахмедова от същото училище.

Организатори на популярния празник са Община Благоевград, просветното министерство, Националният дворец на децата, Центърът за личностно и творческо развитие на децата – Благоевград.

За участие в конкурса за рисунки, приложно изкуство, макети, научна разработка, есе и разказ, автентични кулинарни рецепти тази година са изпратени стотици творби на деца от 15 области от страната. Ученици от Хасковска област традиционно участват в надпреварата и всяка година печелят награди, припомня Haskovo.info.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button