Спорт

Хасковлийка грабна 3 медала с 39 градуса температура

КаратиститеСъстезателката на хасковския клуб „АидаНЕТ Вадо-рю“ Силвия Вангелова сътвори истински подвиг като спечели 3 медала от националното първенство по карате с 39 градуса температура. Напреварата в старшата възраст, младежи и девойки се проведе вчера в столицата с участието на 161 представители на 32 клуба.

8-те възпитаници на „АидаНЕТ Вадо-рю“, които участваха в състезанието, грабнаха 8 отличия и заеха второ място в крайното класиране по медали след другия хасковски клуб „Торнадо“. Въпреки че бе с висока температура, Силвия Вангелова за пореден път показа класа и триумфира като шампионка на кумите в категория 47 кг. Хасковлийката спечели и бронз в индивидуалната надпревара на „ката“. Братята Фариз и Егемен Сербест бяха без конкуренция в своите категории в двата стила. Егемен стана шампион на „кумите“ при 63-килограмовите и втори на „ката“, а Фариз – първи на „ката“ при 61-килограмовите и втори на „кумите“.

ТорнадоПоради заболяване на Тенчо Тенев отборът на „АидаНЕТ Вадо-рю“, който е многократен шампион на „ката“, не можа да се включи в тазгодишната надпревара. В същата дисциплина при девойките Силвия Вангелова, Теодора Павлова и Ваня Ривова грабнаха сребро.

Отличие за хасковския клуб спечели и Елена Стоева, която стана трета на „кумите“ в категория 47 кг.  

С 4 златни, 3 сребърни, 2 бронзови медала и първо място в комплексното класиране се завърнаха от София възпитаниците на СК „Торнадо“. Шампиони на „ката“ станаха Моника Христова, Руси Тенев
и отборите на хасковския клуб за юноши и девойки.

Сребърни отличия в демонстративната дисциплина завоюваха Елена Христова и Галина Карабелова, а Моника Христова завърши втора на „кумите“. Отличното представяне на „Торнадо“ затвърдиха и бронзовите медали на „ката“ на Щилян Пеев и Богдан Бонев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
посерко
посерко
28.03.2011 14:56 14:56

тия пикли вместо да ги учат да готвят да перат и други женски неща които ще им трябвот в живота като жени и майки ги учат да се бият и ритат като коне и магарета сигурен съм че те и задниците си не умеят да обършат

GuitarGirl16
GuitarGirl16
28.03.2011 18:02 18:02

не можах да разбера какъв ти е проблема. Значи момичетата стават само да готвят, чистят и т.н.? Няма като достоен човек да ги похвалиш, ами ще ги плюеш нагло. Защо някои като теб си мислят, че щом е силов спорт, та дори футбол или баскетбол, могат само момчетата да го играят. Имай впредвид, че някоя от тях след години може да стане международен шампион.
П.С. Успех и на двата клуба и нека да вървят смело напред и нагоре !!!

todor
todor
28.03.2011 22:38 22:38

qjte repi krastavici luk
tornado biha gi napuk
zlatoto e nashe
supata za vas bash e
imat te edna mechta
mai kat gledam sbadnata
ima istina edna e
nai dobri sa to se znae

todor
todor
28.03.2011 22:41 22:41

shtom to ima gi tam
piite vodka i uiski black ram
nqma spirane da znaite
pred tornado vii se osaznaite
nqma ravni mai na tqh
na vsichki klubove perdah

Miro0
Miro0
31.03.2011 11:26 11:26

посерко (87.126.98.xxx) Написано на 28-03-2011 в 14:56 часа
тия пикли вместо да ги учат да готвят да
перат и други женски неща които ще им
трябвот в живота като жени и майки ги учат
да се бият и ритат като коне и магарета
сигурен съм че те и задниците си не умеят да
обършат
–> Теб да не те е било някакво момиче че си така враждебно настроен ???

ShAnPiOni !
ShAnPiOni !
31.03.2011 23:23 23:23

Poserko : 6tom momi4etata spored teb stavat samo za da perat ,gotvqt i 4istqt nz ti za ko stava6 no tiq pikli mogat da ti ritat zadnika do 4IKAGO I NA ZAD !!!

Back to top button