Хасково

Пожарникари обезопасиха опасно стълбище до училище „Св. Иван Рилски“

Хасковлии сигнализираха привечер за опасно пропукана и наклонена стена на стълбище на блок 38 на улица „Александър Стамболийски“ в близост до училище „Св. Иван Рилски“.

На място пристигнаха екипи на пожарната и полицията. Те обезопасиха с ленти подхода към стълбището. Живеещи в съседния блок разказаха пред Haskovo.info, че стълбището е водило към бивше котелно. Сега там се изхвърлят боклуци, много деца и младежи слизали долу от любопитство, а в същото време мястото все повече пропада, стената се накланя и пропуква.

През последните години са подадени няколко сигнала. „Притесняваме се да не стане инцидент с някое дете. Мястото е в непосредствена близост до училището, а и като си играят децата от блока топката им често пада там и те слизат да си я вземат. Трябва да се предприемат по-сериозни мерки за обезопасяването на стълбището“, казаха живеещите в района.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Funky
Funky
04.05.2022 19:46 19:46

Какъв “ Александър Стамболийски“ 38,този блок е на ул „Рила „12 , това е отзад на блока, вход към бившо котелно

Back to top button