Спорт

Свиленградчани в 6-километров поход в Португалия

Делегация от Свиленград се включи в 6-километров поход в покрайнините на португалския град Виана до Алентежо, съобщават от общината.

В него участваха над 100 души на възраст от 6 до 70 години от Италия, Словения, Португалия и България. Свиленградската община участва в международен обмен, в който са включени четири малки европейски общини – Галянико – Италия, която е водещ партньор, Виана до Алентежо – Португалия, Кръшко – Словения и Свиленград – България. Целта е да се насърчи спортуването за добро здраве при хора от различни възрасти и да се обмени международен опит в средата на живот и културата на различните общини.

Предстои да бъдат организирани още три спортни събития. Свиленград ще посрещне своите гости по европроекта през месец юни. Следващите спортни срещи са през септември в община Кръшко, Словения, и през октомври в Галянико, Италия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button