Хасково

Хасковлии се жалват от свлечени улици след изкопи за тръби

Много от улиците в Хасково са се превърнали в предизвикателство за шофьорите след пропадания, сигнализират читатели на Haskovo.info. Последните два случая са от улиците „Булаир“ и „Картечар“.

Вече няколко месеца след старта на строителството на парка зад ДНА по улица „Булаир“ периодично се копае за прокарване на тръби, след което изкопите не се асфалтират или пропадат след асфалтирането. В същото време участъците не са сигнализирани като опасни и това води до вероятност от инциденти, оплакват се шофьори.

Дупки

През март отново имаше оплаквания, но според живеещи в района от тогава насам не са предприети мерки. От община Хасково заявиха пред Haskovo.info, че се очаква скоро фирмата изпълнител на строителството на парка да отстрани и проблемите по уличното платно.

За асфалтиране настояват и живеещи на улица „Картечар“ хасковлии. Таксиметрови шофьори, изпълняващи курсове в района разказаха, че дълго време след отстраняване на ВиК авария, изкопите оставени на чакъл, за да слегнат, продължават да не са отремонтирани. Това вече било довело до проблеми на шофьорите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гражданин
Гражданин
21.05.2022 10:40 10:40

В тази ситуация се казва трай бабо за хубост

Back to top button