Спорт

Даниел Николов с победа на двойки в Марибор

Хасковлията Даниел Николов и Димитър Янакиев постигнаха победа на двойки на международния турнир по бадминтон в Марибор (Словения), съобщават от федерацията.

Двамата се наложиха над Енрико Барони (Италия) и Сене Хаухуфд (Белгия) с 21:11, 21:11 за 21 минути. В следващия кръг те излизат срещу датчаните Расмус Есперсен и Кристиан Крамер.

Даниел и Иван Русев отпаднаха в първия кръг на сингъл мъже. Поставеният под номер 3 в схемата Николов загуби от Куан-Тин Лин от Тайван с 10:21, 10:21 за 30 минути, а Русев отстъпи пред Лука Бан (Хърватия) с 6:21, 15:21 за 30 минути. Димитър Янакиев записа победа на сингъл над Йоаким Олдорф (Финландия) с 21:19, 22:20 за 41 минути. Следващият му съперник е Самуел Хсяо от Германия.

Калояна Налбантова загуби на старта от Русана Русана (Индонезия) с 13:21, 12:21 за 27 минути. Тя ще играе във втория кръг на двойки жени с италианката Джана Стиглих и на смесени двойки със Стилиян Макарски.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button