Регион

Шофьори се опитват да преминат по асфалтирания, но все още затворен булевард в Димитровград

Димитровградският булевард „Стефан Стамболов“ в участъка от моста на река Марица до кръстовището с булевард „Съединение“ в квартал „Марийно“ е вече асфалтиран, но все още е затворен за движение.

Причината е, че не е положена маркировката и не са поставени пътни знаци. Haskovo.info припомня, че той беше затворен на 9 май, като от общината съобщиха, че ограничението ще е в сила до 22 май. Движението към квартал „Марийно“ и Чирпан става по Панорамния път, а от там по пътя Димитровград – Чирпан и обратно.

Въпреки поставените знаци за обходния маршрут в пазарния неделен ден много шофьори се опитаха да минат напряко по асфалтирания булевард. След моста обаче имаше екип на полицията, който ги връщаше обратно.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хунтата
Хунтата
22.05.2022 17:39 17:39

Бай ганя е пословичен с това да нарушава всякакви правила и то с риск за собственият си живот и този на останалите ….

Пич с Москвич
Пич с Москвич
23.05.2022 10:49 10:49

Връща ли ги? Защо няма глоба от 200 лв за такова нещо??

Хуй
Хуй
28.05.2022 10:18 10:18

Ще минават от където си искат казаха 2 седмици че ще е затворен и накрая стана като първият път те не работят по тоя път 5 дни никой не барна нищо

Back to top button