Любопитно

Ваня Ривова с две изложби и конкурс за „Безсмислието на войната“

Хасковлийката Ваня Ривова защити бакалавърската си степен в Нов български университет със специалност „Керамика и порцелан. Дигитални форми“. Тя продължава с магистратура в същото направление.

Известна в софийските среди с миналогодишната си работа „Acid woman“ и композицията й от керамични маски, тази година тя ще се опита да заинтригува почитателите си на юбилейната изложба „ЦИ 13“ на НБУ със серия торсове „Божествени“. Те са взели имената на богини и въплъщаващи границата на духа и материята. Освен тях Ваня представя и емблематичните си глави в композицията „Общност“, с които ще участва и на конкурс към НБУ за „Безсмислието на войната“.

ИзложбаПредстои й представяне и на юбилейната изложба на школа „Колорит“ на 30 май от 18 часа във фоайето на читалище „Заря“ в Хасково. Тя ще представи 4 композиции от 12 керамични пластики ( „Артемида“, „Общност“, „Емоционална амплитуда“, „Последен шанс“ ), представящи голямо разнообразие от техники, с които се надява да заинтригува и публиката в Хасково.

Изложба

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гергана
Гергана
28.05.2022 16:35 16:35

Браво Ваня! Много е хубаво да виждаме такива амбициозни и развиващи се млади хора!

Back to top button