Любопитно

„Галаксико“ с отличия от Националния балетен конкурс „Българска роза“

ОЦТИ „Галаксико“ – Димитровград спечели поредна серия от награди от Националния балетен конкурс „Българска роза“, който се проведе на 28 и 29 май в Дом на културата „Арсенал“ в Казанлък.

Жури в състав Антоанета Алексиева, Светлин Ивелинов и Станко Танев оценяваха всички състезателни танцови категории в разделите за Класически балет, Характерни и Модерни танци. Танцьорите бяха разделени на танцови школи (непрофесионалисти) и балетни училища (професионалисти).

ГалаксикоХудожественият ръководител на „Галаксико“ Тихомир Митев получи Купа и Диплом от Министерство на образованието и науката за цялостно представяне на неговите възпитаници на Националния балетен конкурс в Казанлък.

Димитровградските танцьори успяха да грабнат три първи, две втори и три трети места. Танцовите изпълнения бяха разделени в три възрастови категории в направленията за Класически балет, Характерни и Модерни танци.

Галаксико

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button