Регион

Бой при задържането на крадци на гориво в село Странско

Димитровградските полицаи са хванали трима в кражба на дизелово гориво, съобщават от областната дирекция на МВР.

На 28 май е получен сигнал от собственик на товарни автомобили, паркирани в село Странско за кражба дизел. От 3 незаключени товарни коли били източени около 3 200 литра гориво чрез развъртане на капачките на резервоарите им.

При опит да откраднат дизел и от паркирани на същото място 2 трактора, криминалистите са заловили момче на 16 г. от село Узунджово и двама на 48 г. от село Странско и 23-годишен от село Крепост. Между непълнолетния и 25-годишният син на собственика на колите е възникнал скандал, в който се намесил и задържаният на 23 г., който при разтърваването им получил леки травми в корема.

Момичета на 9, 11 и 12 г. са хванати в кражба на дрехи от магазин на улица „Пловдивска“ в Хасково. Момчета на 14 и 15 г. са задигнали рекламен чадър от заведение в града. В харманлийския арест за 24 часа е бил 36-годишен мъж, който през отворен прозорец на Опел, паркиран в града е задигнал документи и навигация.

Хасковските полицаи са открили сгъвка пико при проверка на момчета на 14 и 15 г. Униформените от Свиленград пък са иззели половин грам марихуана при обиск на две момчета на 15 и 17 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button