Регион

Ивайловград с награди от международно туристическо изложение

ИвайловградОбщина Ивайловград спечели специална награда от 8-то международно туристическото изложение „Културен туризъм“ във Велико Търново. Отличието е присъдено за фотоизложбата „Ивайловград – южната приказка на България“.

Фотосите представят историческите, културни и природни забележителности на ивайловградския край . Престижният форум в старопрестолния град за втори път награждава Ивайловград. За превръщането на антична вила „Армира“ в успешна туристическа дестинация през 2009 г общината взе Голямата награда.

В рамките на изложението се състоя и 1-ият международен конкурс „Винобалканика“, организиран от Съюза на енолозите в България. Журито с председател доц. Христо Спасов от Университета по хранителни технологии в Пловдив присъди златни медали на бяло вино от Любимец и на червени вина от Харманли и Мезек.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button