Любопитно

Породисти кучета от Харманли спечелиха титли на изложби в Пловдив

Породисти кучета от Харманли спечелиха титли от специализирани изложби, които се проведоха в края на седмицата в Пловдив.

На XIX-та специализиранa изложба на Български Голдън Ретривър Клуб за породата Голдън Ретривър участва председателят на харманлийското киноложко дружество Христо Гочев с женско младо куче Cristal Hope One Star Gate, родена и отглеждана в харманлийския развъдник One Star Gate. Съдия на изложбата беше испанецът Рафаел Мало Алкрудо. След оспорвана битка между 34 кучета от породата, внимателното и професионално отсъждане на съдията, Cristal Hope One Star Gate се класира за състезанието за отсъждане на победителя на изложбата. В този конкурс съдията отсъди победата на Cristal Hope One Star и тя се окичи с титлата клубен шампион на България за 2022 г.

ИзложбаКристина Димитрова, която е член на Управителния съвет на дружеството, участва на изложбата с ранг CAC в Пловдив с произведения, отгледан, подготвен и представен от нея Empire of White Smiles Cash – син на най-титулувания самоед в България – Smiles of Seven Hills Codi. На нея кучето в клас бебе взе призовата титла за най-красиво бебе на изложбата (Baby Best in Show). На специализирана изложба на пета породна група Кеш то отново спечели приза най-красиво бебе на изложбата и донесе още поводи за гордост и радост.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button