Хасково

Стрелецът от Сърница получи условна присъда и от съда в Хасково

2 години и половина условно с 4 години и половина изпитателен срок получи от Районен съд – Хасково 55-годишният Бейсим Салиф от село Сърница, община Минерални бани.

Присъдата е след споразумение. Той е признат за виновен в закана за убийство към двама от съседите си в селото при пореден скандал на 29 ноември миналата година и в държане на незаконно оръжие и боеприпаси. Обвинението към него за опит за убийство е свалено и затова делото беше преместено от окръжен в районен съд.

СъдБейсим беше освободен още в съдебна зала и си тръгна видимо доволен. Той изкара в ареста около 7 месеца. Според неговия адвокат Георги Зарчев още от самото начало е било ясно ,че обвинението в опит за убийство няма да издържи. По неговите думи този случай е показателен как цялата държава се изправя срещу един обикновен човек.

СъдHaskovo.info припомня, че Бейсим беше издирван от близо 200 полицаи. Той беше задържан от
Ердинч Аптиш в землището на село Душка, община Черноочене. Отново след споразумение Бейсим Салиф получи 2 г. условно с изпитателен срок от 4 години от Районен съд – Кърджали за закана за убийство спрямо Ердинч Аптиш. Адвокат Зарчев допълни, че сега предстои двете присъди да бъдат обединени в една.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Тодор
Тодор
02.06.2022 18:13 18:13

Какво стана с изнасилвача в село Войводово

Back to top button