Регион

Кола се запали на магистрала „Марица“ след удар в чакали

Лек автомобил Форд се е запалил тази нощ на автомагистрала „Марица“.

Инцидентът е станал малко преди 2 часа при километър 56. На място са се отзовали огнеборци от Харманли, които са изгасили пламъците. Няма пострадали, като е унищожен двигателят на автомобила, съобщават от пожарната. Произшествието е станало след като колата се е ударила в чакали, излезли на пътното платно на магистралата.

Вчера пък е станало произшествие край хасковското село Книжовник, съобщават от полицията. 35-годишна жена от Свиленград се е движила с Тойота към Хасково. Не е спазила знак „Стоп“ и е ударена от лек автомобил Нисан с 68-годишен шофьор от Кърджали. Водачката и 65-годишната й спътничка са прегледани и са освободени за домашно лечение.

В края на седмицата в тополовградското село Хлябово е хванат 50-годишен хасковлия, който е управлявал лек автомобил Фолксваген с фалшива белгийска шофьорска книжка. В Харманли е задържан неправоспособен 29-годишен, който е карал мотор с 2.07 промила алкохол. 27-годишен с отнета книжка пък е спрян с автомобил Сузуки в димитровградското село Радиево.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button