Регион

Две нови обучени кучета ще ловят нарушители на Капитан Андреево

Две нови специализирани кучета ще залавят нарушители на ГКПП „Капитан Андреево“.

Кучетата – търсачи са дарени на Агенция „Митници“ от Националната агенция за борба с организираната престъпност на Великобритания, която е финансирала обучението им. Целта е повишаване на способностите за сигурност на границите и справянето със заплахи, засягащи както България, така и Обединеното кралство, съобщават от Агенция „Митници“.

КучетаДиректорът на агенцията Павел Тонев се е срещнал вчера на „Капитан Андреево“ с Н.Пр. д-р Роб Диксън, извънреден и пълномощен посланик на Великобритания у нас, както и със служители на правоприлагащите органи на Обединеното кралство. По време на разговорите е обсъдено партньорството между двете държави и развитието на капацитета за борба с трансграничната организирана престъпност.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Сандокан с двата ножа
Сандокан с двата ножа
07.06.2022 22:47 22:47

Не знам дали нарушители ще уловят, но някоя разпасана улична кучка няма начин да не проверят ако не са скопени предварително 🐶

Back to top button