Регион

Поредни сигнали за скрити от дървета и храсти пътни знаци

Поредни сигнали за непочистени дървета и храсти по пътищата в Хасковска област изпратиха със снимки читатели на Haskovo.info.

Едното от проблемните места е по пътя между хасковския квартал „Болярово“ и село Сираково. Там от непочистени храсти не се виждат пътни знаци и хората се опасяват, че може да стане катастрофа. „Защо плащаме данъци за коли, защо изискват винетки“, се казва още в сигнала.

ПътОт община Хасково коментираха, че въпросният път е включен в процедурата за почистването от растителност на общински пътища и предстои храстите и дърветата да бъда подрязани.

Haskovo.info припомня, че наскоро сигнал имаше за скрити от растителност табели по пътя Хасково – Димитровград в района на Бирената фабрика. Те вече са почистени. От Областното пътно управление съобщиха, че поетапно ще косят и кастрят дървета и храсти по всички републикански пътища в областта.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гост
Гост
09.06.2022 21:13 21:13

Фирмите, които почистват на,,зимното“ , да си поддържат и пътя чист 1м, встрани от крайната бяла линия, закоето общината да се плаща, иначе ще трябва да се чака есента, да се видят знаците.

Back to top button