Хасково

Над 10% ръст при внесените осигуровки в НАП – Хасково

10.5% е ръстът в приходите от осигуровки за Държавно обществено осигуряване, здравно осигуряване и Допълнително задължително пенсионно осигуряване, отчитат от офиса на НАП в Хасково.

Към днешна дата събраните от Агенцията приходи от видове осигуровки в Хасково и областта надхвърлят 81.1 млн. лв., докато през същото време на 2021 година те са били малко над 73.3 млн. лв. Най-значително е увеличението при внесените суми за Държавно обществено осигуряване – 47.6 млн. лв., което е с 4.5 млн. лв. повече в сравнение със същия период на миналата година.

Здравните осигуровки, внесени в офиса в Хасково, са в размер на 22.5 млн. лв. или с близо 2 млн. лв. повече от 2021 година. Вноските за Допълнително задължително пенсионно осигуряване са почти 11 млн. лв. и са повече с 1.4 млн. лв. от тези през миналата година по това време.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button