Хасково

23 сигнала за месец на „зеления телефон“ на екоинспекцията в Хасково

23 сигнала са подадени през миналия месец на „зеления телефон“ на Регионалната инспекция по околната среда и водите в Хасково.

Повечето от тях са за пострадали животни. Сред останалите основателни е за изхвърлени стотици гуми след моста на река Марица вдясно на димитровградския квартал „Марийно“. Дадено е предписание на общината да почисти терена.

Постъпил е и сигнал за силна запрашеност всяка сутрин на влизане в Хасково от Димитровград вдясно от пътя. Дадено е предписание на фирма, работеща в района. Предписание е дадено и на леярна в Хасково заради димящ комин, от който се диша трудно.

Има и сигнал за изхвърляне на животинска тор в реката в стамболовското село Царева поляна. Той е препратен по компетентност на Басейнова дирекция – Пловдив и община Стамболово.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button