Спорт

Виктор Иванов и Кристина Кънева спечелиха регионалното първенство по тенис в Хасково

Виктор Иванов (ТК „Хасково“) и Кристина Кънева (ТК „Албена“, Пловдив) спечелиха първите места на Регионалното първенство по програмата „Тенисът – Спорт за всички“ за юноши и девойки до 14 г. в Хасково, съобщават от федерацията.

Във финала при юношите Виктор Иванов победи съотборника си Златко Марчев с 4-0, 4-0. На трето място се класира Мартин Бонев (ТК „Димитровград“), а на четвърто Светослав Кулинкин (ТК „Хасково 2015“).

Във финала при девойките Кристина Кънева победи Рая Маркова (ТК „Хасково“) с 4-1, 4-1. В мач за третото място Айшегюл Джемал (ТК „Хасково“) се наложи над Мериан Вартанян (ТК „Албена“, Пловдив) с 2-4, 4-1, 10-5.

Програмата на Българската федерация по тенис „Тенисът – Спорт за всички“ се провежда с подкрепата на Министерство на младежта и спорта, като осигурява за осма поредна година безплатно обучение по тенис на деца между 6 и 12 години в цялата страна.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button