Любопитно

Откриха „Сцена на края на града“ в парк „Ямача“

Първият студентски театрален фестивал „Сцена на края на града“ започва в хасковския парк „Ямача“.

На сцената зад камбанарията открит урок по народни танци изнесоха Галина Щерева и децата от ансамбъл „Южняче“ към Младежкия център. Всеки можеше да получи своя личен шарж от художника Борислав Данев.

В 20 часа на сцената забиват музикантите от AdibanD в състав Чавдар Петров – пиано, Иван Иванов – соло китара, Рая Янкова – бас китара, Боян Арнаудов – ударни, Аделина Николова – вокал.

Със залеза на слънцето от 21 часа е стендъп комедията, в която Димитър Иванов-Капитана се изявява като актьор, кукловод и вентролог. Освен популярния герой Бай Тъньо, в „Хомеопатия за душата“ за пръв път се появява новият герой, тийнейджърът AJ TikTok-a.

През седмицата от 21 часа на сцената ще се играят дипломните спектакли на завършващите класове актьорско майсторство в страната, като първите вече са в Хасково. На 20 юни е НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ с „PETER GYNT“ от Дейвид Хеър по Хенрих Ибсен и идея на проф. Снежина Танковска, постановка Боян Арсов, клас проф. Снежина Танковска.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
На театър
На театър
19.06.2022 19:49 19:49

Кибицте от центъра са седнали пред сцената на Ямача
Кюфтета и лимонада няма да двата. Има ще пейки махнаха ги зара си Хасковските като бици и клюкари и клюкарки. Сега на меки столчета седят и кибичим ба. А хората който обичат театъра стърчат прави. Аман от които бици бабабаба

Красимир
Красимир
20.06.2022 10:16 10:16

ямача не е краят на града а е центърат на града личи си че човекът писал това заглавие не е от Града или просто е умствено охраничен вече повечето хора репортери и всякакви са такива което е много критично за обществото

Анонимен
Анонимен
20.06.2022 11:57 11:57
Отговор до  Красимир

Това е името на събитието, ограниченията са в главата ти, а мнението към организаторите на самото събитие

Back to top button