Хасково

Хасковска улица периодично е без осветление заради вандали

За проблем с уличното осветление по хасковската улица „Добруджа“ сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Хората казват, че проблемът е от улица „Веслец“ в посока улица „Бяло море“. Рано сутрин на път за работа някои дори използвали фенерчета.

От общината съобщиха за Haskovo.info, че аварията там вече е отстранена. Причината за периодичните проблеми с уличното осветление по улицата е, че неизвестни засега вандали чупят таблото с бушоните.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
...
...
21.06.2022 13:17 13:17

Ул. „Стара планина“ в районна на военното поделение от зимата до преди 1-2 седмици беше тъмна , предполагам все още е. Добре е да помислят за избирателите и поне лятото да е по- светла когато трафика на хора и велосипеди по тротоарите е повече, а и автомобилите бързат … Повече светлина, по- малко инциденти…

1488
1488
21.06.2022 18:19 18:19

ах ,защо не ги хвана тези малки изчадия и да им счупя ръчичките!!!!!!

Общински съветник
Общински съветник
21.06.2022 19:55 19:55

Защо община Хасково не постави лампи със слънчево захранване. Цената на лампа вече е ниска и няма да плащаме улично осветление на EVN.

Back to top button