Хасково

Мазилка падна и удари жена под Изчислителния център в Хасково

Големи парчета мазилка са паднали снощи от сградата на Изчислителния център в Хасково и са ударили 40-годишна жена, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Инцидентът е станал около 20 часа, когато хасковлийката разхождала кучето си край сградата. Парчетата от фасадата паднали от последния етаж. За късмет те първо се разбили в козирката над входа и по-малките части от мазилката са ударили жената по главата, ръцете и краката. Ударена е и паркирана кола.

МазилкаНа място пристигнали полицаи, а тротоарът под сградата е отцепен с ленти. Жената има няколко рани по тялото и си е изкарала Медицинско. Тя все още не е решила дали да съди собственика на сградата, до която вечер си играят и деца.

В сградата се помещават няколко държавни институции, сред които НАП, НСИ и Информационно обслужване. Предстои да бъде свикано общо събрание на етажната собственост и да се вземе решение за ремонт, за да се избегнат подобни инциденти.

Мазилка

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Рекс
Рекс
21.06.2022 17:37 17:37

От старата печатница също пада мазилка, общината трябва да затвори тротоара там и да ги задължи да ремонтират.

Анонимен
Анонимен
21.06.2022 22:57 22:57

Повечето сгради, които са обща собственост особено на държавни учреждения са в окаяно състояние. Всеки гледа да си направи вътре ремонт, а отвън няма значение. Очаквам скоро и по-сериозни инциденти.

Back to top button