Любопитно

Студенти представиха „Изкуството да оглупееш“ под звездите в Хасково

Студентите от Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ представиха снощи на откритата сцена в хасковския парк „Ямача“ постановката „Изкуството да оглупееш“ по пиесата „Глупаци“ на Нийл Саймън под режисурата на Стефан Москов.

Тази вечер студентският фестивал „Сцена на края на града“ продължава с „Лодка в гората“ от Николай Хайтов на ЮЗУ „Неофит Рилски“. Постановката е на доц. Огнян Спиров, д-р Биляна Дилкова, с участието на Цветелина Жулева и Васил Кацарски.

ТеатърДнес продължават Срещите за кариерно ориентиране и развитие в направление сценично изкуство от 16 часа на сцената на ДКТ „Иван Димов“. За пътя към успеха и творческата реализация с бъдещите студенти разговарят лекторите Людмила Стоин, асистент на проф. Здравко Митков от НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, д-р Биляна Дилкова от Югозападен университет „Неофит Рилски“, Георги Новаков от Театрален колеж „Любен Гройс“ и специалният гост от Исландия Ханес Оли Агустсон, актьор и програмен директор в отдела за сценично изкуство на Исландската академия на изкуствата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button