Любопитно

Много изпълнители се включиха в благотворителния концерт за центъра за деца с увреждания

Много изпълнители се включиха тази вечер в благотворителния концерт в подкрепа на Центъра за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания в Хасково, който се проведе на площадка „Спартак“.

Програмата включваше участие на мажоретния състав с ръководител Елена Попова, ансамбъл „Хасково“ с ръководител Ана Димитрова, детски танцов ансамбъл „Южняче“ с ръководител Галина Щерева, фолклорен ансамбъл „Златна Тракия“ с ръководител Златка Тимонова, школа по народно пеене „Зора Зорничка“ с ръководител Иванка Топузова, фолклорен клуб „Славяни“ с ръководител Мария Бялкова, вокална група „Южняче“ с ръководител Боян Митев, Донна Латева, Рая Желева, Теодор Батуров и група „Хангар 42“.

КонцертКонцертът се организира от движение „Българско семейство“ с подкрепата на община Хасково. В публиката беше кметът Станислав Дечев.

Целта е със средствата от концерта да се купи допълнително рехабилитационно оборудване за центъра. То е необходимо за пълноценната здравна грижа на малките потребители.

КонцертКакто Haskovo.info писа, в центъра се извършва диагностика, лечение, рехабилитация и работа с деца със социално-значими заболявания, с невромускулни увреждания, вродени аномалии, редки болести, хронични заболявания, увреждания на опорно-двигателния апарат или отклонения в психомоторното развитие. Целта е да се намали степента на увреждането и последствията от него.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button