Спорт

5 медала за Хасково от състезание по колоориентиране

5 медала спечелиха състезателите на хасковския клуб „Компас 1994“ с председател Тодор Стратиев от състезание по колоориентиране.

При тази дисциплина състезателите преминават маршрута с помощта на велосипеди, карти и компаси. Над 20 клуба от страната и гости от чужбина се отзоваха на поканата на организаторите от Казанлък и участваха с повече от 100 състезатели в Купа „Бодлите на розата“ с център село Долно Изворово.

СъстезаниеХасковският клуб се представи с 12 състезатели в дисциплините дълга, спринт и средна дистанция в двата състезателни дни. Най-добре се представиха Елица Ксиаопу с две отличия – бронз и сребро в спринт и средна дистанция в група 12 г., Енфун Ксиаопу с бронз в средна дистанция при 14 г., Петър Стратиев – с две първи места в спринт и средна във възраст 50 г. и Даниел Йорданов – четвърти на дълга дистанция при 12 г.

Състезанието беше проверка и подготовка за Държавното първенство, което ще се проведе от 22 до 24 юли в Търговище.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button