Любопитно

Млади изпълнители и звезди забиват на „Хасково рок“

Млади изпълнители и супер звезди ще се представят на сцената на „Хасково рок“, съобщават от общината.

Фестивалът стартира на 8 юли на спортен комплекс „Спартак“. Първи на сцената ще се качат 3 младежки рок банди от Хасково. От 18:30 часа забиват рок групите от Младежкия център „Прима виста“, „Еуфория“ и 5D. Веднага след тях от 19 часа ще забият Caliberty, OddCrew и Ахат.

„Хасково рок“ се организира от общината и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Фестивалът е част от кампанията „Хасково срещу дрогата“.

За поредна година в рамките на феста комисията провежда и благотворителната кампания „Купи тениска – подари мечта“. Средствата, събрани от продажбата на тениски с логото на „Хасково рок 2022“, ще бъдат за музикални инструменти, които ще бъдат подарени на талантливи деца от Хасково. В първата вечер на феста ще бъдат подарени музикални инструменти на деца от Хасково, закупени със средствата от миналогодишното издание на инициативата.

Кулминацията ще е на 9 юли, когато на сцената в Хасково от 19 часа излизат NomoreManymore, Хангар 42 и звездата на феста RonnieRomero&Еridan. Входът за концертите е свободен.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button