Хасково

Големи опашки пред Паспортна служба в Хасково

Големи опашки се извиха от сутринта пред Паспортна служба в Хасково.

От полицията коментираха пред Haskovo.info, че една от причините е, че в понеделник по принцип се струпват повече хора. Отделно в сезона на гастарбайтерите и покрай Курбан Байрам в Хасково са се прибрали повече хора от чужбина, които използват престоя да си подновят личните документи.

ОпашкиСамо до обяд днес от Паспортна служба бяха обслужили 200 души. Подадени са 120 заявления за издаване на лични документи. Има пропускателен режим, за да се избегнат по-големи струпвания в помещенията.

ОпашкиПо последна информация 28 800 лични документи изтичат до края на годината в Хасковска област и трябва да бъдат подменени. Става въпрос за 7 100 лични карти, 15 000 паспорта и 6 700 шофьорски книжки. От началото на годината в областта са издадени 34 500 лични документи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button