Любопитно

Събраха 8 579 лв. от продажбата на тениски на „Хасково рок“

8 579 лв. са събрани от продажбата на тениски на фестивала „Хасково рок“, който се проведе на 8 и 9 юли в спортна зала „Дружба“.

Днес в общината бяха отворени двете кутии със средствата за благотворителната инициатива „Купи тениска-подари мечта“. Тениската струваше 20 лв., но имаше хора, които оставяха повече пари. Със средствата ще бъдат купени музикални инструменти за талантливи деца.

ФестНа откриването на феста в петък с нови инструменти бяха изненадани Божана Тодорова, Петър Бъчваров, Мартин Тодоров и Косара Тенева. Те са купени с парите от миналогодишния фест, когато са събрани 3 297 лв. Инструментите им са купени за 2 353 лв. Остатъкът от 943 лв. ще бъде прибавен към тазгодишната сума, обясниха от общината.

Фестивалът е част от кампанията „Хасково срещу дрогата“ на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

Изненади за талантливи деца на откриването на „Хасково рок“

Мощен финал с три банди на „Хасково рок“

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
МАМА ВИ МРЪСНА
МАМА ВИ МРЪСНА
12.07.2022 22:33 22:33

ХАМБАР НЯМА ДА ДАДЕТЕ ПУКНАТА СТОТИНКА ЗА ХОРА В НУЖДА ИЛИ СОЦИАЛНО СЛАБИ АМИ ЗА ГЛЕЗЛИОВЦИТЕ НА МАМА И ТАТИ ЩЕ КУПУВАТЕ ИНСТРУМЕНТИ!НЕ ВИ Е СРАМ!

Анонимен
Анонимен
13.07.2022 0:03 0:03
Отговор до  МАМА ВИ МРЪСНА

На който има ще се даде още, а на който няма ще се отнеме и това което има.
Спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се.

Хайде, продължавай да злобееш и да псуваш.

Back to top button