Регион

Жена пострада при удар на Фолксваген в каруца

Двама души са пострадали при катастрофи вчера в Хасковска област, съобщават от полицията.

Сутринта около 8 часа между селата Въгларово и Сираково 37-годишен хасковлия с лек автомобил Фолксваген поради неспазване на дистанция е застигнал и ударил каруца, управлявана от 61-годишен мъж от село Въгларово. Пострадала е возеща се в каруцата 60-годишна жена, която е настанена за лечение в хасковската болница.

Малко преди 20 часа в Любимец 30-годишен с Хонда не е спрял на знак „Стоп“ и е ударил движещ се с четириколка 86-годишен любимчанин. Възрастният мъж е транспортиран до хасковската болница, без опасност за живота.

На виновните водачи са съставени актове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ДоКогаТезиКаруци?
ДоКогаТезиКаруци?
14.07.2022 11:08 11:08

Супер ! Време е каруцарите да си ги съберете ! Не малко съм попадал в супер фатални ситуации заради каруцари, не заради конете а заради манго-джерита и съм сигурен, че не съм само аз ! Мамка му, каруцарските услуги приключиха още в 18-ти век…как може все още да се движат по пътищата. България все още живее в 18-ти век явно !

Анонимен
Анонимен
14.07.2022 11:51 11:51

Хайде да не обобщаваме. Това че някои двуноги са пропуснали последните 5 000 години еволюция не значи, че България живее в 18-и век.

Хайде бе
Хайде бе
14.07.2022 14:48 14:48

Ами като карат като ненормално с превишена скорост. Това е между селски път не е магистрала

Back to top button